Ikke forstyrr-modus

I Ikke forstyrr-modus viser ikke Kaspersky-programmet popup-varsler om hendelser på PC-en som oppstår under en videosamtale, når du ser på en film, aktivt bruker installerte programmer eller tastaturet. Ikke forstyrr-modus kan også sette noen automatisk påbegynte oppgaver på pause eller forsinke kjøring av planlagte oppgaver for å unngå overdreven bruk av datamaskinressurser.

Ikke forstyrr-modus aktiveres og deaktiveres automatisk. Du trenger ikke å endre programinnstillingene.

Etter at du har avsluttet Ikke forstyrr-modus, bruker programmet oppgavelinjens varslingsområde til å vise en melding om enhver hendelse som skjedde mens du var opptatt. Hvis det var flere hendelser, klikker du på Vis-knappen for å gå til Varslingssenter og se alle hendelsene.

Du kan også se alle hendelser som har skjedd i løpet av de siste tre dagene i Varslingssenter på fanen Status i delen Varslinger.

Så lenge spillmodus eller Ikke forstyrr-modus er aktivert, vil du heller ikke se varsler fra Kaspersky VPN Secure Connection og Kaspersky Password Manager når de er installert på samme enhet.

Se hjelpedelen Slik konfigurerer du programvarslinger for mer informasjon om visning av varsler.